Levering og retur

LEVERING
 

Som kunde hos Ullkurven kan du velge to leveringsmåter.

1. Fastpris på pakke igjennom Posten. Koster 49 kr.

2. Hente varene selv.
 

RETUR
 

Du står for risikoen ved retur til oss. Send varen i originalforpakning godt emballert. Det anbefales at du sender varen i retur med et registrert pakkeprodukt fra Posten. Retur som sendes i oppkrav hentes ikke ut av oss. Husk å legge ved kjøpsbevis, samt en beskrivelse av hvorfor du returnerer. Dersom årsaken er feil på varen, vennligst angi en tydelig feilbeskrivelse. Oppgi også navn og adresse samt kontonummer for eventuell tilbakebetaling.

 

Send returen til:
Råkk Huset AS, Ullkurven
Ågveien 45
8184 ÅGSKARDET
Norge

 

Når en vare returneres til oss så betaler du fraktkostnaden. Dersom varen returneres som følge av en berettiget reklamasjon så dekker vi dine fraktkostnader. Kontakt oss ved reklamasjoner og vi sender deg en ferdig frankert pakkelapp.

Dersom varen veier mer enn 35kg eller overstiger andre av Postens maksimumsmål, så ta kontakt med vårt kundesenter for nærmere instruksjoner. Du kan også returnere til en av våre butikker. Husk da å ta med gyldig kjøpsbevis, som ekspedisjonsnota, kassekvittering eller faktura. Du kan ikke sende returer direkte til en butikk.

 

ANGRERETT OG ÅPENT KJØP

 

Ullkurven.no forholder seg til en hver tids gjeldende lover (kjøpsloven) for angrerett og åpent kjøp.

Tilbake
Hjem ::  Hjem